top of page
benskada

SCREENING & PROGRAMDESIGN.

Vi är alla olika och behöver individuellt utformade program för att utvecklas på bästa sätt utan att skada oss. Vi börjar med en specifik bedömning [screening] av förmågan att tåla din vardag/idrott. Vi ser över din rörlighet, stabilitet och styrka i tre plan. Med en screening får du kunskap om dina brister och styrkor. Du får ett träningsprogram med dig hem för att direkt uppgradera dina eventuella brister.

SCREENING & PROGRAMDESIGN.

Efter du har jobbat med att täppa igen dem luckorna vi hittade under screeningen så gör vi en uppföljning och bygger vidare på den basen vi har byggd mot dina mål. 

 

På J.D.G Muskelrehab använder jag STAC Assessment som är ett av marknadens bästa screeningsverktyg. Med STAC Assessment kan du känna dig trygg med att din undersökning är kvalitetssäkrad. 

 

 

I din screening ingår: 

 

  • Screeningtillfälle 1 med tillhörande stretch- och styrketräningsprogram för att täppa igen dem luckorna som finns. (2-8 veckor)

  • Uppföljning av screeningen samt uppdaterat program för att bygga vidare mot dina mål fast med en starkare bas. (4-12 veckor)

  • Du får ditt personliga inlogg till en plattform där du får tillgång till dina program, scheman och direkt kontakt med mig.

 

 

Pris: 2990 kr

OBS: Bokas via mail (jdgmuskelrehab@gmail.com)

Tyngdlyftning
bottom of page